Despre Noi

Suntem o „mana de oameni”, cu viziuni comune, lucru ce ne face munca in echipa atat de simpla. Desi suntem din 2007 pe piata in domeniul comercializarii produselor agricole si horticole si am putea spune mandrii ca dispunem deja de cativa ani de experienta, noi totusi tindem sa credem ca experienta noastra nu se raporteaza doar la anii trecuti, aceasta se cumuleaza zilnic cu fiecare client servit si multumit, dobandind de fiecare data o experienta aparte – importanta contactului direct cu tine. Secretul afacerilor defapt e foarte simplu: daca facem cu pasiune ceea ce facem, tu vei fi multumit si noi la fel, rezultatele pozitive neintarziind sa apara in ambele parti. Si noi chiar ne putem declara pasionati de tot ceea ce facem, fie vorba de directorul, care cauta necontenit strategii pentru multumirea ta, sau de soferul, care strabate mii de kilometrii saptamanal cu devotament, pentru a livra in timp.

Echipa Glonos Multicom

Pe parcursul contactului direct sau indirect cu noi, vei descoperi ca suntem in primul rand oameni, oameni care urmarim sa iti oferim solutii personalizate, potrivite pentru preocuparile tale agricole sau horticole, exact cum am face-o si pentru noi insine. Am realizat caci cu totii ne dorim in ziua de azi ca orice demers de achizitie, spre exemplu, sa decurga cat mai fluent, transparent si bineinteles cu garantia rezultatelor asteptate. Inevitabil, traim vremuri cand timpul este foarte pretios, atat pentru tine cat si pentru noi, din acest motiv straduinta noastra zilnica este sa iti oferim pe langa produsele profesionale pe care le avem si cate ceva din experienta noastra acumulata. Per ansamblu beneficiezi de produse de la producatori atenti selectati si in plus de indrumarea colegilor nostrii, pentru a avea intr-un final recolta bogata si profitabilitatea pe care ti le-ai dorit. In acest scop distribuim pentru tine, produse agricole si horticole de cea mai buna calitate de la producatori renumiti precum Pioneer, Monsanto(Decalb), Caussade, Maisadour, KWS, Procera, LG, RAGT, Marton Genetics, ZP, NS(NSK), Alcedo, Agrosem, Chemirol.

Totul a inceput de la o idee simpla de a deschide un magazin de produse agricole, magazin pe care il gasesti in Salonta, pe strada 7 Iunie nr.4. Ulterior, iar apoi in baza feed-back pozitiv din partea clientilor, ne-am largit activitatea si azi am ajuns sa facem fata cu succes solicitarilor pentru vanzarile cu ridicata.

La noi esti oricand binevenit si ne bucuram de vizita ta si de feed-back-ul tau!

Pentru oferta de pret personalizata, colegii nostrii iti vor raspunde cu placere solicitarilor atat telefonic la numarul de telefon 0726.036.107, precum si prin e-mail la adresa: contact@heatmaster.ro.